Namn Chris Andersson
Sysselsättning Gymnasielärare, PT
E-post chrisandersson76@gmail.com

Den här hemsidan handlar framför allt om hur man maximerar sina resultat i gymmet genom effektiva träningsmetoder, bra kostupplägg och mental förberedelse. 

Min egen träning består av 340 kompromisslösa träningspass per år och kan beskrivas som en mix av bodybuilding, fitness och styrketräning. Träningen är en livsstil för mig och ger mig även energi att uppnå andra mål i livet. 

Min motivation kommer från olika områden men jag har alltid haft ett starkt driv att utvecklas. Jag får också motivation av alla de människor som jag inspirerat till att börja träna. Jag har tydligt märkt att när folk börjar sköta sin kost och  träning, så faller många andra delar i livet också på plats.

 

Jag håller mig regelbundet uppdaterad kring forskning om träning och kost. Min övertygelse är att om man ska träna hårt utan steroider måste man kompensera sig med att ha bra kunskaper, noggrann planering och mycket disciplin.


Jag har tidigare jobbat som PT på ett gym i Los Angeles. För närvarande arbetar jag som lärare och personlig tränare på ett idrottsgymnasium i Örebro.