Namn Chris Andersson
Hemstad Los Angeles (f.n)
Sysselsättning Gymnasielärare, PT, Skribent
E-post chrisandersson76@gmail.com

Den här träningsbloggen handlar framför allt om hur man maximerar sina resultat i gymmet genom effektiva träningsmetoder, bra kostupplägg och mental förberedelse. 

Min egen träning består av 360 kompromisslösa träningspass per år och kan beskrivas som en mix av bodybuilding, fitness och styrketräning. Träningen är en livsstil för mig och ger mig även energi att uppnå andra mål i livet. 

Min motivation kommer från olika områden men jag har alltid haft ett starkt driv att utvecklas. Jag får också motivation av alla de människor som jag inspirerat till att börja träna. Jag har tydligt märkt att när folk börjar sköta sin kost och  träning, så faller många andra delar i livet också på plats.

 

I grunden är jag utbildad idrottslärare och PT men de flesta kunskaper har jag trots allt fått genom eget experimenterande i träningslokalen. Jag håller mig också regelbundet uppdaterad kring forskning om träning och kost. Min övertygelse är att om man ska träna hårt utan steroider måste man kompensera sig med att ha bra kunskaper, noggrann planering och mycket disciplin.


I februari 2015 flyttade jag till Los Angeles för att jobba som PT på ett gym. Därmed handlar bloggen inte bara om träning, utan också om mitt vardagsliv i USA.