Amerikanerna tar verkligen sina hamburgare på allvar och jag kan bara konstatera att de är godast i världen. Det publiceras ständigt nya rankinglistor över de bästa hamburgerställena och somliga har som affärsidé att åka runt på de olika ställena och göra noggranna analyser som de senare publicerar. Själv gillar jag verkligen att göra utflykter till nya hamburgerställen här i Kalifornien (gärna efter ett tungt benträningspass eftersom jag då är som hungrigast).  Senast var vi till Slaters 50/50 i Huntington Beach som vi blev rekommenderade av en kock som vi känner. 

Helt klart de grisigaste burgarna jag ätit hittills (men jag har märkt att om man tränar 7 dar i veckan, så kan man komma undan med att käka sånt här ibland). Jag kan intyga att det här 450 grams-monstret var lika saftigt som det ser ut. Prismässigt låg den i den övre skalan (18 dollar) men man blir garanterat mätt  :-D