Idag var en sån där körig dag då det hade varit rätt bekvämt att bara ställa in den planerade träningen på gymmet. Men när det uppstår såna där tillfällen då jag frestas att kompromissa med mina träningsrutiner eller mitt kostintag brukar jag påminna mig om att det är just de träningspass man inte vill genomföra eller de måltider man inte vill äta som är de som betyder mest för slutresultatet…

 

Jag har skrivit ett kontrakt med mig själv och vet vad som ska genomföras. Det är  viktigt att kunna lita på sig själv och vara lojal mot sina principer. Det är i längden en tillfredsställande känsla att veta att man kan lita på sitt engagemang när allt annat är upp och ner i tillvaron.

 

Och efteråt känns det schysst att jag ändå kom iväg till gymmet slut. Hade ett riktigt bra axelpass med grym pump i varenda muskelfiber.