När jag började köpa kosttillskott för nästan 20 år sen, så fanns inte mycket att välja på. Det mest kända märket var Twinlab, så valet föll på deras produkter. Sedan dess har tillskottsmarknaden formligen exploderat och nu är utbudet av märken och (skit-)preparat i stort sett obegränsat. Därför tror jag att man tjänar på att vara selektiv i sitt val av kosttillskott. Det finns ingen vits med att slänga ut pengar på produkter som inte fungerar eller som håller låg kvalité.

En produktserie jag använt mycket de senaste åren kommer från Optimum Nutrition. Deras performance stack som innehåller både whey, kasein och vitaminer känns som ett hyffsat prisvärt paket som täcker upp de behov man har om man tränar mycket. Att kunna blanda ihop proteindrinkar med varierande upptagningshastighet tycker jag är praktiskt när man är hemifrån och snabbt behöver få i sig någonting. 

De här burkarna fungerar både efter träning och mellan måltider beroende på vilket av proteinerna man använder. Man kan ju dessutom blanda från båda burkarna om man vill ha ett mellansnabbt upptag. För övrigt kan jag rekommendera smaken cookies&cream som blir riktigt gott när det blandas med mjölk.