Förbaskade grannar höll mig vaken halva natten. Det är det värsta med att bo på hotell. Man vet aldrig vad man får för grannar i rummet bredvid.

Nåja. Det var bara att slunga i sig en dubbel kopp kaffe före träningen för att chockväcka kroppen. Åt sedan egengjorda keso-mackor på hotellrummet eftersom hotellets frukost endast innehöll toksockrade äckel-croissanter. Kan f.ö. tilläga att hotellfrukostar är värdelösa i USA. De dryper alltid av fett och socker. Exempel på vad de vanligen serverar är: bullar/kakor, våfflor med grädde, pannkakor med jordnötsmör, extremsöta flingor, vitt bröd fullt av high fructose corn syrup, flottig bacon och 4%-ig fetmjölk. Någon som vill bli fet…?

Efter min egenkomponerade frukost bar det av till gymmet för ett träningspass. Måste ge en komplimang till uppvärmningsmaskinerna som var riktigt påkostade. Varje träningscykel/crosstrainer hade en egen TV-monitor med ett 60-tal kanaler att välja emellan + en egen ansiktsfläkt. Ska man köra ett långt fettförbränningspass, så behöver man vare sig ha långtråkigt eller bli sjöblöt av svett.

Efter träningen avverkades sedan de typiska turistattraktionerna: Fisherman’s warfh, Chinatown, Golden Gate, Alcatraz etc. Hittade dessutom en jättelik skivbutik där jag spenderade ett par timmar – kul att bläddra bland riktiga skivfodral för en gångs skull.

Åt också en vitaminspäckad ångkokt grönsaksröra med kycklingfyllda dumplings i Chinatown. Asiaterna vet verkligen hur man lagar god och nyttig mat!

Chinatown - klart trevligaste stället i San Fransisco!