Träningshelgen har startat och jag har just genomfört ett rökarpass pass med fokus på biceps/triceps trots taskig sömn i natt och bygg-gubbar som började bila utanför lägenheten oheligt tidigt på morgonen. Trodde nästan det var jordbävning och höll på att skakas ut ur sängen. Och de gav sig  inte, utan höll på 4 timmar i sträck. Snacka om ljudtortyr!

Paradoxalt nog märker jag att jag ofta har mina bästa träningspass efter nätter med dålig sömn. Tror det beror på att jag tvingas fokusera extra intensivt när jag kommer till gymmet såna dagar. Jag måste helt enkelt mobilisera all min mentala energi för att genomföra ett lika bra träningspass som jag brukar. För jag bara vägrar att gå på halvfart eller låta mig själv känna efter för mycket. Kompromisslösheten är total under mina träningspass. Kroppen ska tvingas underkasta sig sinnet.

Idag tränade jag drop sets på varje övning. Uppbackad av hård trancemusik i hörlurarna fick jag en jädrans pump i armarna. Och nu efteråt känner jag mig nästan overkligt klar i skallen. Ska passa på att plugga resten av kvällen för att utnyttja den här känslan maximalt. Har laddat upp med Noam Chomsky, Naomi Klein och Pierre Bourdieu.