Idag var Lou "hulken" Ferrigno på Gold's gym och tränade armar. Fortfarande mycket muskulös och vältränad stod han och körde bicepscurls alldeles under en av de jättelika affischerna över honom själv som hängt där sen 70-talet. Snacka om tufft att tävla mot idealbilden av sig själv...Kul att se att han fortfarande tränar fokuserat var det i alla fall.

För övrigt hade jag sovit dåligt idag. Vaknade klockan 4 på morgonen av någon oförklarlig anledning. Vid såna tillfällen krävs det extra mental disciplin att genomföra ett stenhårt träningspass. Jag kompromissar nämligen aldrig utanvägrar slå ner på takten bara för att jag är trött.

Nikes slogan ”Just do it” tycker jag är bra. Om jag är trött och mitt sinne försöker intala mig att ta det lugnare idag, kanske lägga på lite mindre vikt i knäböjen, så brukar jag bita ihop och tänka ”bara gör det” . Det finns inget att förhandla om. Passet ska genomföras med högsta intensitet till varje pris.

(för övrigt vill jag tillägga att jag KAN stava till inspiration (se tidigare rubrik). Slant bara på tangenterna)