I helgen tog jag med mig Adriana och åkte till Las Vegas för att uppleva stans natt- och nöjesliv. Och jag kan lugnt konstatera att stället är just så häftigt som jag föreställt mig. Jag hade verkligen the time of my life här.

 

Vi bodde på ett hotell med centralt läge och nära till det mesta. Vid ankomst ville vi förstås skaka igång kroppen med ett lätt träningspass. Egentligen var planen att träna på Gold’s gym några kvarter bort för vi vet att Jay Cutler tränar där till vardags, men vårt hotellgym var så överraskande bra, att vi bestämde oss för att vi lika gärna kunde träna på hotellet istället. Helt enkelt mycket smidigare.

 

Vi startade natten med en helikoptertur över staden. Den breder ut sig  som en ocean av neonljus med hur mycket snygg arkitektur som helst. Jag tog några bilder från luften:

  

 

Adriana gillar läget inne på The Venetian – ett jättehotel byggt i replica av renässansens Venedig: