Dagen startades upp med ett tidigt träningspass. Jag gillar att träna på gym som badar i morgonsol. Det ger en extra kick. Körde biceps&triceps i superset och höga repetitioner för att trimma fram lite mer muskelseparationer på armarna. 

När jag kom hem hade jag fått mina nya kosttillskott från Bodybuilding.com. Fick paketet hemskickat ända till dörren. Vad smidigt att inte behöva gå till ett postombud.

Blandproteinet Phase 8 är min nya favorit. Det är både gott och mättande, och funkar perfekt mellan måltiderna. Creature har jag aldrig testat förut men eftersom jag fick 2 för samma pris som 1, så kan det vara värt att pröva.

Kvällen avslutades i Laguna Beach - vår grannkommun. I mysiga Laguna Beach finns många trevliga restauranger och shoppingstråk.

Vi åt middag på BJ:s Brewhouse. Adriana valde en lasagne men själv tog jag veckans 3:e hamburgare. Jag tycker helt enkelt att hamburgarna här i USA är fantastiskt saftiga och goda. Fick även de godaste pommes frites jag någonsin ätit.

En Double Deluxe Burger bestående av två stycken 100 grams burgare stapplade på varandra, krispiga baconskivor, lökringar, bostongurka och BJ:s egen hamburgersås. Så här ska en hamburgertallrik se ut! Jag gillar när man får en hamburgare som faktiskt ser ut som på bild. Dra åt skogen McDonalds!