För att fortsätta på ämnet proteinpulver, så kan man ju konstatera att tillskottsmarknaden formligen exploderat de senaste 10 åren och numera är utbudet av märken och preparat i stort sett obegränsat. Därför bör man vara selektiv i sitt val av kosttillskott. Det finns ingen vits med att slänga ut pengar på produkter som inte fungerar eller som håller låg kvalité. Tyvärr har det ju visat sig på senare tid att flera, mycket kända, proteinförsäljare har fuskat med sitt proteininnehåll. Burkarna innehåller bara en bråkdel av det protein som uppges på innehållsförteckningen. 

Personligen går jag alltid in på Labdoor och kollar upp ett proteintillskott innan jag köper det. Labdoor publicerar kemiska analyser av proteintillskott. Analyserna ger i flera fall ett minst sagt nedslående resultat...

Det är sorgligt enkelt att fuska med proteintillskott. Så att läsa analyser och recensioner av preparaten är ju det minsta man kan göra innan man lägger ut 600 spänn på en burk verkningslöst pulver (och sen kan man ju bara hoppas att man kan lita på analyserna...).