Jag startade den här bloggen år 2011 när jag var på min första långsemester i Kalifornien. Fascinerad av träningskulturen kring Golds Gym i Venice och Muscle Beach i Santa Monica började jag skriva korta reportage och träningsartiklar som byggde på mina upplevelser där. Sedan dess har jag utbildat mig till PT i USA och jobbat på ett gym där.

Sedan starten har jag sammanlagt skrivit 750 blogginlägg med fokus på hur man maximerar sina resultat i gymmet genom effektiva träningsmetoder, rätt kostupplägg och mental förberedelse. Samt, förstås, om livet i Kalifornien och gym i Los Angeles.

Mina främsta träningstips har jag sparat under rubriken träningstips. Några av dessa har fokuserat på en effektiv armträning, bänkpress och magträning, för att nämna några exempel.

Cykeltur längs Santa Ana river i Newport Beach - i december!