Jag har testat mängder av kosttillskott de senaste 15 åren och kan konstatera att mycket tyvärr bara är skräp eller överprissatta sockerprodukter. Däremot hittade jag ett tillskott för ett par år sen som blivit min favorit: BCAA-pulver från Extend. Det är numera ett självklart inslag i min före träning-ritual. 

Produkten har en mentalt uppiggande effekt trots att den inte innehåller något koffein eller annan stimulantia Jag brukar dricka det i samband med uppvärmningen och gillar den uppfriskande känslan man får av den. Den har också en muskelsparande effekt när man tränar utan att ha ätit på ett tag (vilket händer mig ganska ofta).

Formulan innehåller grenade essentiella aminosyror i förhållandet 2:1:1 (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin), i kombination med Glutamin, Citrullin Malat, och Vitamin B6. Jag tycker att Extend hittat en perfekt mix med den här produkten.

Jag rekommenderar smaken Lemon Sour som är väldigt uppfriskande. Undvik dock Raspberry Blue som smakar gammalt diskvatten!