Ända sen jag kom hit vaknar upp full av energi varje morgon. Jag är lite förvånad över att jag varit helt förskonad från Jetlag denna gång. De nya Melatonin-pillren jag fick tips om verkar faktiskt fungera perfekt. Rekommenderas för alla långresenärer!

Så vi har en Ikea-butik bara 15 minuter från vårt hem och idag åkte vi dit och proppade bilen full med grejer + riktiga diskborstar eftersom det verkar vara enda stället i stan de finns att köpa på. Det är förresten lite komiskt att lyssna på amerikanerna när de försöker uttala de svenska namnen på alla saker som säljs här på Ikea. De har det inte lätt.

Dagen avslutades med träningspass på ett nytt 24 Hour Fitness-gym i Costa Mesa som vi inte besökt tidigare. Rygg och axlar på dagens träningsschema. De funkar bra att träna i super-set, tycker jag. Ett 24-sets pass är avverkat på 50 minuter. Adriana kör sina konstiga stjärtövningar.