Vanligtvis brukar jag inte använda några stimulerande pre-workoutprodukter för jag vill inte utveckla ett beroende av dem. Nya teorier tyder dessutom på att de hindrar blodflödet till musklerna, vilket i så fall missgynnar muskeltillväxten…(!) Har inte heller varit särskilt imponerad av de produkter jag provat hittills – förrän idag!

För senast jag besökte Lindberg Nutrition fick jag ett intressant gratisprov med mig hem. Produkten kallas 1 mr och kommer från företaget BPIsports. Jag tog med mig den till gymmet idag för att prova.

Och nog fick man effekt! En halvtimme efter intag kände jag mig som den där galna fågeln i Kalle-Anka på julafton som helt okontrollerat flänger runt i TV-rutan. Jag bara sprang runt som en galning - totalt ostoppbar och full av energi. Kändes ungefär som jag slungat i mig en hel hink av Red Bull. Rätt kul med en produkt som ger så kraftig effekt – men knappast nyttigt att inta detta preparat i längden, eller…? Får bli inför träningspass de nätter jag sovit väldigt dåligt. För vaken – det blir man!